top of page

De ultieme kroegentocht in het centrum

Bijgewerkt op: 2 nov. 2020

Waar ga je heen tijdens een kroegentocht door het centrum van Den Haag? Er zijn tal van leuke kroegen en cafés gelegen aan de Grote Markt of het Plein. Maar er zijn ook andere parels te vinden in de binnenstad. Vandaag geven we je deze drie tips om uit te proberen tijdens je kroegentocht.


1. Huppel the Pub

In de Oude Molstraat kun je terecht bij Huppel the Pub, deze pub staat bekend om zijn prijs voor ‘Beste Café van Nederland’ in de Café top 100 van Misset Horeca (2018). Wil je een plekje in het afgeladen café bemachtigen moet je op tijd zijn, want meestal ontstaat rond 18 uur al de drukte voor de deur. Je kunt er de hele avond nog terecht, aangezien Huppel the Pub dagelijks tot 2 uur of half 3 geopend is. Als je niet meer door de menigte heen komt is er nog genoeg ander leuks in de straat. Bijvoorbeeld de buren die bij ons vandaag staat op nummer 2.






2. Momfer de Mol

Wij raden je aan om eens te kijken bij Café Momfer de Mol. Deze kroeg ligt naast Huppel the Pub, uiteraard ook in de Oude Molstraat. Je herkent deze twee cafés al snel vanaf de buitenkant, aangezien veel bezoekers van deze kroegen meestal voor de deur staan te borrelen. Ook de Momfer de Mol is wel eens hoog genoteerd geweest in de lijst van de Café top 100 van Misset Horeca (plaats 5).





3. Thai Princess (Karaoke)

Als je nog even moet inkomen voor deze kroegentocht of juist wil eindigen met een knaller, pak dan even de Thai Princess mee. Op een perfecte loopafstand van de Oude Molstraat ga je naar Achterom 10. Vanaf de voorkant kun je niet zien waar je precies terecht gaat komen en de openingstijden variëren. Ze worden wel netjes op een post-it geschreven en op de deur geplakt zoals je op de foto ziet. Zorg dat je cash bij je hebt, want bij de portier reken je een paar euro af om naar binnen te mogen. Er is plek om te zitten, aan een paal te dansen of te zingen. Op een podium zelfs. Met genoeg shotjes sambuca heb je het idee dat je een rockster bent. Totdat je de beelden de dag daarna terugziet op Instagram, maar dan heb je wel de perfecte avond gehad.



Laat ons jouw leuke ervaringen of suggesties weten voor een goede kroegentocht. Dan kunnen we hier een fotoserie van maken en over schrijven. Mailen kan via info@inthehague.nl of stuur ons een DM via Instagram: @inthehague.nl

 

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page